Pikbommar

Pikbommar från BIAB

BIAB är stolta över att erbjuda specialdesignade pikbommar för truckar, tillverkade internt med fokus på hög kvalitet och pålitlighet. Våra pikbommar är skräddarsydda för att möta de specifika behoven inom materialhantering och lastning. Läs mer.

Typ Längd Diameter
2A2000-350070mm
3A2000-350070mm
2A2000-350080mm
3A2000-350080mm

För montering direkt på gaffelbord

460
Pikbommar 4
Gaffelbredd Längd Diameter
100-150mm2000-350070mm
100-150mm2000-350080mm

För montering på truckgafflar

460 edited
Pikbommar 5
Gaffelbredd Längd Diameter
100-150mm2000-350070mm
100-150mm2000-350080mm

För montering på truckgafflar underhängande

460 1
Pikbommar 6

Vad är en pikbom? 

En pikbom, även kallad mattpik är en förlängning som monteras på gafflarna på en truck för att öka dess räckvidd och förmåga att hantera eller lyfta olika typer av laster, oftast olika typer av mattor & rör. Pikbommar används ofta när det krävs extra längd eller när gafflarna inte kan nå lasten på ett säkert sätt. De tillverkas antingen med gaffelfickor eller för montering direkt på bordet och kan fästas på truckens befintliga gafflar. Pikbommar är användbara i olika materialhanteringsapplikationer och erbjuder flexibilitet för att hantera olika laststorlekar och former. 

Varför välja BIABs pikbommar 

Egen tillverkning: Genom att tillverka pikbommarna internt kan vi säkerställa högsta kvalitet och precision i varje detalj. Det ger oss också flexibilitet att anpassa pikbommarna efter kundens exakta krav. 

Material av hög kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och lång livslängd för våra pikbommar. Detta resulterar i pålitliga och robusta produkter som klarar av krävande arbetsförhållanden. 

Optimerad design: Våra pikbommar är utformade med hänsyn till optimal prestanda och säkerhet. Varje detalj, från svetsningar till fästen, är noggrant planerad för att möta höga krav och standarder. 

Anpassningsbara: Vi förstår att olika truckapplikationer kan kräva olika specifikationer. Våra pikbommar kan anpassas efter dina specifika behov och lastningskrav, vilket gör dem idealiska för olika industrier och verksamheter. 

Erfarenhet och expertis: BIAB har en lång historia av att leverera pålitliga materialhanteringslösningar. Vårt team av experter och tekniker är dedikerade till att säkerställa att varje pikbom lever upp till våra höga kvalitetsstandarder. 

Med BIABs pikbommar för truckar får du inte bara tillförlitliga materialhanteringsverktyg utan också en partner som är engagerad i att möta dina specifika krav och öka effektiviteten inom ditt verksamhetsområde. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment av pikbommar och hur vi kan anpassa dem för att passa dina behov. 

BIAB- Er leverantör av trucktillbehör och truckservice i Göteborg 

BIAB är din pålitliga partner för trucktillbehör och truckservice i Göteborg. Med ett brett sortiment erbjuder vi anpassningsbara lösningar för ert unika verksamhetsbehov. Vår erfarna och lokala service ger snabbt och effektivt underhåll för att minimera stillestånd och maximera effektiviteten. Säkerhet och kvalitet är kärnvärden, och vårt dedikerade team strävar efter att skapa en säker arbetsmiljö. Med BIAB får du inte bara pålitliga produkter och tjänster, utan också en partner som förstår ditt materialhanteringsbehov i Göteborg. Kontakta oss för att optimera din truckverksamhet. 

Frågor? Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.