Truckok 

Truckok från BIAB

Truckok med dragkula är praktiska verktyg för att öka en trucks mångsidighet. Dessa truckok är specifikt utformade för att passa truckgafflar med måtten 125×50. Med en imponerande kapacitet på 2 ton möjliggör dessa ok att koppla och dra laster med hjälp av en dragkula, vilket utökar truckens användningsområde och effektivitet avsevärt. 

Dessa truckok kan tillverkas för att hantera vikter upp till 5 ton, vilket ger användare möjlighet att anpassa lastkapaciteten efter sina specifika behov och krav. Genom att integrera dragkula tillåter dessa ok enkel och säker förflyttning av olika typer av laster, vilket gör dem användbara inom många olika logistik- och materialhanteringsmiljöer. Med sin robusta konstruktion är truckoken med dragkula ett tillförlitligt och mångsidigt tillbehör för att effektivisera hanteringen av laster på arbetsplatsen. 

BIAB- Er leverantör av trucktillbehör och truckservice i Göteborg   

BIAB är din pålitliga partner för trucktillbehör och truckservice i Göteborg. Med ett brett sortiment erbjuder vi anpassningsbara lösningar för ert unika verksamhetsbehov. Vår erfarna och lokala service ger snabbt och effektivt underhåll för att minimera stillestånd och maximera effektiviteten. Säkerhet och kvalitet är kärnvärden, och vårt dedikerade team strävar efter att skapa en säker arbetsmiljö. Med BIAB får du inte bara pålitliga produkter och tjänster, utan också en partner som förstår ditt materialhanteringsbehov i Göteborg. Kontakta oss för att optimera din truckverksamhet. 

truckok 2 ton med dragkula
Truckok  2

Frågor? Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.