Begagnade truckar

Begagnade truckar från BIAB

Behöver du en truck till din verksamhet? Är du ute efter en truck med hög kvalitet och driftsäkerhet till ett riktigt bra pris? Då har du kommit helt rätt! Vi på BIAB Truckservice servar och säljer begagnade truckar – du hittar dem i vår butik på Blocket där vi även säljer pallvagnar och staplare m.m.  

Det finns många anledningar att inte köpa en helt ny truck! Det är inte bara en ekonomisk besparing, det är också ett mer miljövänligt val. Vi vet ju alla hur viktigt det är att dra sitt strå till stacken när det kommer till miljöfrågor. På BIAB Truckservice gör vi det möjligt för er att kunna köpa begagnade truckar som känns som nya – så valet är enkelt! Kraven på truckar är lika varierande som verksamheterna där de används och vi på BIAB Truckservice erbjuder ett prisvärt alternativ för nystartade eller växande företag som efterfrågar truckar med hög kvalitet till större företag som vill investera i en mixad truckflotta för att möta olika behov. Vi kommer gärna ut till er och tittar över just ert behov och utifrån det erbjuder vi förslag och lösningar som kan passa er!  

Vi erbjuder även leasing via Wasa Kredit på våra begagnade truckar. Skulle du istället vilja hyra truck så löser vi givetvis det! På BIAB Truckservice strävar vi alltid efter att möta kundens behov och leva upp till de förväntningar som finns. Vi går alltid igenom och servar våra begagnade truckar innan det är dags för leverans. Frakt av truck kan ombesörjas över hela landet. 

Behöver du en truck? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi till att du får vad du söker! Att handla hos oss är alltid ett tryggt val.

Besök vår butik på Blocket

Frågor? Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.