Begagnade truckar

Begagnade truckar i Göteborg från BIAB

Är det så att du är i behov av en truck till din verksamhet? Är det en truck med hög kvalitet och driftsäker du är ute efter? Då har du kommit till rätt ställe! Vi på BIAB Truckservice erbjuder service och försäljning av begagnade truckar i Göteborg – du hittar dem till riktigt bra priser i vår butik på Blocket. Där har vi även försäljning av pallvagnar och staplare m.m.  

Ett miljövänligt val 

Det finns många anledningar att inte köpa en helt ny truck! Det är inte bara en ekonomisk besparing, det är också ett mer miljövänligt val. Vi vet ju alla hur viktigt det är att dra sitt strå till stacken när det kommer till miljöfrågor. På BIAB Truckservice gör vi det möjligt för er att kunna köpa begagnade truckar som För många är en helt ny truck det enda alternativet, men det finns många anledningar att istället leta efter begagnade truckar hos en pålitlig och kunnig återförsäljare. Att inte köpa nytt gör inte bara att du kan göra en ekonomisk besparing, det är ju också ett mycket mer miljövänligt alternativ. Idag är vi alla ytterst medvetna om hur viktigt det är att ha ett miljömedvetet tänk när det kommer till konsumtion och att var och en måste dra sitt strå till stacken när det kommer till miljöfrågor. Vi på BIAB Truckservice gör det möjligt för er att kunna köpa begagnade truckar i Göteborg som både känns och fungerar som nya – så valet är enkelt! Så gör ett smart och miljövänligt val genom att satsa på begagnat istället för nytt!   

Truckar utifrån era behov 

Kraven på truckar är idag lika varierande som de verksamheter där de används och vi på BIAB Truckservice erbjuder ett mycket prisvärt alternativ för såväl nystartade som växande företag där det finns en efterfrågan på truckar med hög kvalitet till större företag som vill investera i en mixad truckflotta för att möta olika behov. Vi kommer gärna ut till er och ser över just ert behov. Utifrån det och tillsammans med er tittar vi på vilken lösning som passar er bäst!

Leasing på begagnade truckar i Göteborg 

Vi erbjuder även leasing via Wasa Kredit på våra begagnade truckar. Skulle du istället vilja hyra truck så löser vi givetvis det! På BIAB Truckservice strävar vi alltid efter att möta kundens behov och leva upp till de förväntningar som finns. Vi går alltid igenom och servar våra begagnade truckar och ser till att de är i toppskick innan det är dags för leverans. Frakt av truck kan ombesörjas över hela landet.  

Behöver du en truck? Tveka då inte på att kontakta oss så ser vi till att du får vad du söker! Att handla hos oss är alltid ett tryggt och prisvärt val. 

Besök vår butik på Blocket

Frågor? Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.