Truckkran

Truckkran från BIAB

Truckkranen är en oumbärlig lösning för tunga lyft inom olika arbetsmiljöer, såsom lyft av tunga maskiner eller förflyttning av motorer. Med förmåga att justeras upp till 40° i tre olika höjdpositioner erbjuder denna kran flexibilitet och mångsidighet för olika lyftbehov. 

Utrustad med gaffellåsning ger kranen en säker och stabil anslutning till truckens gafflar. Dessutom är den utrustad med fällbara och låsbara stödben, vilket ökar stabiliteten under lyftningen och bidrar till säkrare arbetsförhållanden. 

Den anpassningsbara höjdinställningen tillsammans med tillförlitlig gaffellåsning och stödben gör denna truckkran till ett idealiskt verktyg för att effektivt hantera tunga lyft och flyttning av komponenter som kräver säkerhet och noggrannhet inom olika industriella och arbetsplatsmiljöer. 

BIAB- Er leverantör av trucktillbehör och truckservice i Göteborg   

BIAB är din pålitliga partner för trucktillbehör och truckservice i Göteborg. Med ett brett sortiment erbjuder vi anpassningsbara lösningar för ert unika verksamhetsbehov. Vår erfarna och lokala service ger snabbt och effektivt underhåll för att minimera stillestånd och maximera effektiviteten. Säkerhet och kvalitet är kärnvärden, och vårt dedikerade team strävar efter att skapa en säker arbetsmiljö. Med BIAB får du inte bara pålitliga produkter och tjänster, utan också en partner som förstår ditt materialhanteringsbehov i Göteborg. Kontakta oss för att optimera din truckverksamhet. 

1221046010 002 fullsize 300x200 1
Truckkran 2

Frågor? Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Namn
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.